Останні новини
10 серпня 2020
02 серпня 2020
02 серпня 2020

БРОКЛІ — АНТИРАК!

Капуста броклі містить речовини, які вбивають ракові клітини! Звісно, вона не стане панацеєю у випадку онкозахворювання, але разом з медичними препаратами та іншими народними ліками допоможе подолати страшну недугу. Поради зцілителів:

- Частіше їжте салат зі свіжої капусти броклі.

- Щодня пити хоча б по 100-150 мл капустяного соку.

Принаймні, це не зашкодить!

ТОНІЗУЄ ШЛУНОК

Смородиновий чай відновлює секрецію шлункового соку, нормалізує кислотність, тонізує роботу шлунка:

- 2 столові ложки свіжих або 3 столові ложки засушених листочків смородини подрібнити і залити окропом - 0,5 л. Настояти 30 хвилин. Процідити. Пити теплим по 100 мл 4-5 разів на день протягом місяця. Через тиждень перерви повторіть курс лікування.

ОВЕС - ЦЕ КОРИСТЬ ДЛЯ ПЕЧІНКИ!

Відвар зерен вівса використовують як жовчогінний засіб:

- 1 склянку (200 мл) зерен залити 1 л води. Поставити на слабкий вогонь. Коли випарується четвертина рідини, охолодити. Процідити. Пити по 100 мл тричі на день. Курс лікування - місяць. Потім на 10-15 днів зробити перерву.

ЗГУЩЕННЯ КРОВІ

Настоянка каштана кінського розрідить кров:

- 50 г шкірки плодів залити горілкою - 0,5 л. Настоювати у темному місці два тижні. Процідити. Вживати по 25 крапель на 50 мл води двічі на день (за 30 хвилин вранці перед сніданком і за 30 хвилин перед вечерею). Ліки приймати 21 день, потім зробити перерву на 10 днів і повторити курс лікування. Такого режиму дотримуватись, поки не закінчаться ліки. Якщо вони подіяли ефективно, то повторіть курс лікування через 3-4 місяці.

ШИШКИ ХМЕЛЮ

У давніші часи, лікуючи дітей від золотухи, народні зцілителі часто використовували шишки хмелю:

- 1 чайну ложку подрібненої сировини залити окропом - 200 мл. Настояти 20 хвилин. Процідити. Давати дітям пити по 1 столовій ложці тричі на день.

Цей засіб також сприяє очищенню крові та зміцненню імунітету.

ЯКИЙ РАЦІОН ХАРЧУВАННЯ ОБРАТИ?..

Усім, хто страждає на хронічні закрепи, рекомендується їсти житній хліб та пшоняну кашу. Тричі на день за 15-20 хвилин до вживання їжі пити по 100 мл розсолу кислої капусти.

Тарас ЛЕХМАН

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.