Останні новини
28 березня 2024
25 березня 2024

ПОЛОСКАННЯ ГОРЛА

 

 

Свіжий сік капусти, розбавлений теплою водою у співвідношенні – 1:1, застосовують для полоскання горла, ротової порожнини при ангіні і стаматитах. Процедуру приймати 3-4 рази на день.

НАСТОЯНКА БРУНЬОК ТОПОЛІ ЧОРНОЇ

При аденомі простати:

-100 г (за вагою) щойно заготовлених бруньок тополі чорної залити 96-процентним спиртом – 0,5 л. Посуд щільно закрити. Настояти 10-12 днів у темному, але теплому місці. Процідити. Пити по 20 крапель на столову ложку води чотири рази на день через 2 години після їди. Не зловживати!

Курс лікування – допоки не закінчиться настоянка. Повторити, якщо необхідно, через два місяці.

НИРКОВІ КОЛЬКИ

Корінь шипшини доступний всім. Заготовляти його доцільно весною, коли кущ розвивається, а ще краще – восени, коли вже доспіли плоди:

-1 столову ложку подрібненого кореня шипшини засипати у термос і залити окропом – 0,5 л. Настояти 3-4 години. Це – денна норма настою, яку потрібно випити малими ковтками за 8-10 разів. Настій неодмінно допоможе хворим ниркам!

НА НАРИВИ…

Щойно заготовлені квіточки чистотілу покласти у півлітрову банку, у трамбувати, щоб була заповнена половина посудини, і «по вінця» залити горілкою. Посуд закрити капроновою кришкою. Настояти 21 день у темному, але теплому місці. Процідити. Настоянкою змащувати місця наривів тричі на день. Саму настоянку зберігати у холодильнику.

КРЕЙДОЮ ПО БОРОДАВЦІ

Щоб позбутися бородавки:

-Посипайте її порошком крейди. (Але крейда має бути чистою, без домішок). Кількість процедур протягом дня – довільна.

АНАЛОГ АСПІРИНУ

За лікувальними властивостями ківі не поступається таблеткам аспірину. (Тож навіщо їх ковтати?..). Цей екзотичний фрукт особливо корисний для людей зі серцевими недугами, виводить з організму зайві жири. Кажуть: «Один плід ківі на день – ваше серце в нормі!».

При підвищеній температурі також їжте ківі. Він смачніший, ніж аспірин…

РОЗСІЯНИЙ СКЛЕРОЗ

Цю хворобу ще називають» старечою», а саме – розсіяний склероз. Але її розвиток можна уповільнити, призупинити, а то й взагалі вилікуватися:

-Змішати 5 свіжих перепелиних яєць, 1 чайну ложку свіжого часникового соку і 50 мл біокефіру. Добре збити. Випити вранці натще. Вживати 4-5 разів на тиждень.

Тарас ЛЕХМАН, м. Червоноград Львівської області

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.