Останні новини
28 березня 2024
25 березня 2024

ДРОБИТЬ КАМІНЦІ

 

При нирковокам'яній хворобі:

- 3 столові ложки подрібнених плодів дикої моркви звечора засипати у термос і залити окропом - 600 мл. Вранці процідити. Протягом дня випити за 3-4 рази. Настій пити тільки гарячим. Курс лікування - 12-14 днів. Не більше! Дотримуватися строгої дієти!

АНЕМІЯ

Сік чорної редьки, червоного буряка і моркви (брати порівну) налити у темного кольору пляшку - 0,5 л. Посуд закрити нещільно, щоб рідина злегка могла випаровуватися. Поставити на 3 години у теплу духовку. Потім охолодити до температури +24-28 С. «Коктейль» зберігати у щільно закритому посуді у темному, але теплому місці:

- Пити по 1 столовій ложці тричі на день за 15 хвилин до вживання їжі. Курс лікування може тривати 2-3 місяці.

ДИФТЕРІЯ

- Пити двічі на день по 1 чайній ложці свіжого соку алое.

ДОБРИЙ СТИМУЛ

Вранці натще, за 20 хвилин до сніданку, доречно з'їсти 10 свіжих стебел кульбаби. Вони добре стимулюють роботу серця. Скористайтеся сезоном!

ЧАЙ З ЧЕРЕДИ

Один з народних засобів лікування захворювання на золотуху:

- 1 столову ложку подрібненої трави череди трироздільної (заготовляють у липні-вересні під час цвітіння рослини) залити окропом - 300 мл. Настояти 20 хвилин у закритому кришкою посуді. Процідити. Пити теплим по 100 мл тричі на день за 20 хвилин до вживання їжі.

«СПАЛЮЄ» ГРИБОК

Як тільки на стопах, пальцях ніг з'явився грибок (тобто, ідеться про початкову стадію захворювання), скористайтеся для лікування доступним усім народним засобом:

- 7-8 свіжих листків хрону покласти у широку посудину і залити окропом - 6-7 л. Посуд накрити рушником чи кришкою. Коли температура води сягне оптимальної (яку можете витримати), парте ноги. Процедуру краще приймати ввечері перед сном упродовж 15-20 хвилин. Ноги не витирати. Через 10 хвилин нанесіть на уражені грибком ділянки шкіри соняшникову або оливкову олію, вершкове масло.

Загалом - не більше 10 процедур!

На жаль, таке лікування належить до сезонних, адже використовують лише свіжі листки хрону.

ПОЛЕГШУЄ ПЕРЕБІГ

Анемона дібровна полегшує перебіг, а то й позбавляє приступів астми. Рослину заготовляють виключно під час цвітіння (квітень-травень; інколи може зацвісти у березні) і сушать у добре провітрюваному приміщенні, але у затінку. Використання:

- 2 столові ложки подрібненої анемони дібровної залити окропом - 400 мл. Настояти 20 хвилин. Процідити. Протягом дня випити за 3-4 рази. Вживати тільки під час загострення недуги!

РИС З РОДЗИНКАМИ

- 100 г рису і 100 г родзинок (за вагою) засипати у трилітрову банку і залити «по вінця» посудини теплою водою. Посуд накрити марлею, поставити у тепле світле місце, але не на підвіконня, де багато сонячного проміння. Настояти протягом 5-6 днів. Процідити. Пити по 50 мл чотири рази на день. Зберігати у холодильнику у закритому кришкою посуді.

Такий настій виводить з організму зайві шлаки. Коли порція настою закінчиться, повторити лікування через 45-60 днів.

БІЛОК У РИБНОМУ ФІЛЕ

Поряд з іншими мікроелементами, речовинами, корисними і необхідними для людського організму, риба (морська, річкова) містить вдосталь білка. Однак він суттєво втрачається при термічній обробці риби - копчення, смаження, приготування юшки...

Тим, у кого білкова недостатність, найкраще споживати мариноване рибне філе.

 

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.