Останні новини
28 березня 2024
25 березня 2024

ПРАДАВНІЙ ЛІКАР


Вербу давно використовували у народній медицині. Серед її властивостей — виводити з організму токсини, отруту:
- 1 столову ложку подрібненої молодої кори верби залити окропом - 0,5 л. Кип'ятити 10 хвилин. Настояти 1 годину у закритому кришкою і закутаному рушником посуді. Процідити. Настій пити теплим по 100 мл чотири рази на день за 30 хвилин до вживання їжі. Курс лікування 12-14 днів. Максимальний курс лікування - 21 день.
ВЖИВАТИ З ОБМЕЖЕННЯМ!
Вилікувати запалення легенів допоможе сік червоного буряка. Втім, строго дотримуйтесь певних правил. Перед вживанням свіжий сік потрібно відстояти у холодильнику не менше 8 годин. Зберігати також у холодильнику, але не більше доби. Пити його слід 3-4 рази на день:
- Дорослим - по 1 столовій ложці. Дітям (віком від 5-6 років) - по 1 чайній ложці і то розбавляти (1:1) водою, або свіжим соком чорної редьки. Курс лікування - 21 день.
ЗАПАЛЕННЯ ШКІРИ
- Три жмені подрібненої трави кануферу (інша назва - марунка велика) залити трьома літрами окропом. Кип'ятити 2-3 хвилини. Настояти до літеплої температури у закритому кришкою посуді. Процідити. Настоєм вмивати хвору шкіру. Процедуру краще приймати ввечері перед сном.
АЛИЧА ПОЗБАВИТЬ ЗАКРЕПІВ
- 5-6 сушених плодів аличі залити теплою водою -200-250 мл. Довести до кипіння і кип'ятити на слабенькому вогні 3 хвилини. Настояти 30 хвилин у закритому кришкою посуді. Процідити. Цю порцію випити протягом дня за три рази, за 30 хвилин до вживання їжі.
ГІПНОЗ ЧЕРВОНОЇ АЗАЛІЇ
Якщо ви відчуваєте, що у вас зір послаблюється із настанням сутінок, то поставте на підвіконня червону азалію (кімнатна рослина) і дивіться на неї, розслабившись, з гарними думками впродовж 20 хвилин.
ДИНЯ ДЛЯ КРАСИ
Помити обличчя теплою водою. Нанести на шкіру дрібно натерту диню. Лягти на спину і потримати «маску» впродовж 15-20 хвилин. Потім змити теплою водою, без мила. Така процедура (її краще приймати ввечері перед сном) живить шкіру обличчя, робить її еластичною. Достатньо 20-25 процедур.

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.