Останні новини

ЦЕ ТІЛЬКИ КВІТОЧКИ...


Хворим на астму весною доречно запастися квітами мати-й-мачухи. Засушити їх і подрібнити. У разі загострення недуги:
- 1 столову ложку подрібненого збору залити окропом - 400 мл. Настояти 30 хвилин у закритому кришкою посуді. Процідити. Протягом дня випити за 3-4 рази за 20 хвилин до вживання їжі.
ЗЕЛЕНИЙ ОВЕС
Запалення нирок і сечового міхура:
- 2 столові ложки подрібненої соломи зеленого вівса (заготовляють, коли культура недоспіла) залити окропом - 400 мл. Настояти 4 години. Процідити. Пити по 100 мл чотири рази на день. Курс лікування - місяць.
НЕ ВЖИВАТИ!
Відвари, настої з березових бруньок не можна вживати при гострих ниркових недугах!
ОЧИЩЕННЯ
Для очищення крові:
- 1 чайну ложку засушеного насіння кропиви дводомної залити окропом - 200 мл. Настояти 30 хвилин у закритому кришкою посуді. Процідити. Пити по 50 мл чотири рази на день за 20 хвилин до їди. Курс лікування - місяць. Повторити, якщо необхідно через місяць.
ГРІЄМО СПИРТОМ, МАСТИМО МАСЛОМ
Внаслідок застуди можете відчувати гострий, пекучий біль у грудях. Тоді:
- Змішати 100 г вершкового масла і 100 мл 96-процентного спирту. Натирати грудну клітку, спину. Процедуру краще приймати на ніч.
РІВЕНЬ ГЕМОГЛОБІНУ
Тим, у кого понижений гемоглобін, корисно їсти червоний буряк (хоча б 50-75 г на день). Але споживати його варто у вареному вигляді. Через кожних 4-5 днів робіть перерву на 3-4 дні.
ПАРАЗИТАМ - НЕЩАДНИЙ БІЙ!
Деякі господині, готуючи страви з гарбуза, очищають цей плід від шкірки і викидають її у смітник. Марно! З неї можна приготувати відвар, який дасть бій глистам та іншим паразитам:
- 100 г подрібненої шкірки гарбуза залити теплою водою - 1,5 л. Довести до кипіння і кип'ятити 10-15 хвилин. Настояти 20 хвилин. Процідити. Пийте, скільки смакує. Відварену шкірку також доцільно спожити.
ШВИДКЕ ЗГОРТАННЯ
У разі незначних порізів приготуйте соляний розчин (1 столова ложка солі на 200 мл теплої води). Ним промивайте рану. Процедура, звісно, не є приємною. Але сіль сприяє швидкому згортанню крові.



Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.