Останні новини
16 квітня 2024
15 квітня 2024

КАМІНЦІ


Позбутися камінців у сечовому міхурі допоможе настоянка з цибулі:
- Наповнити півлітрову пляшку дрібно нарізаною цибулею до половини посудини і «по вінця» залити горілкою. Пляшку герметично закрити. Настояти у теплому сонячному місці 10 днів. Процідити. Пити по 1 столовій ложці чотири рази на день за 20 хвилин до їди. Не зловживати! Курс лікування - допоки не закінчиться настоянка.
НИРКОВИЙ ЧАЙ
Запалення нирок і сечового міхура лікують таким рослинним збором:
- Взяти в однаковій кількості (за вагою) листя подорожника, траву споришу і хвоща польового, бруньки берези. Збір засушити, подрібнити і ретельно перемішати. Звечора 50 г суміші залити окропом - 1 л. Кип'ятити 10 хвилин. Настояти мінімум 12 годин у закритому кришкою посуді. Вранці процідити. Пити теплим по 100 мл чотири рази на день через 1 годину після вживання їжі. Курс лікування - до повного одужання.
ГОЇТЬ ВИРАЗКУ ШЛУНКА
- Листя подорожника, трава звіробою з квітами і трава деревію (1:1:2). Засушений збір подрібнити і ретельно перемішати. 1 столову ложку суміші залити окропом - 200 мл. Настояти 30 хвилин у закритому кришкою посуді. Процідити. Пити по 50 мл чотири рази на день за 20 хвилин до їди. При лікуванні строго дотримуватися дієти!
МАННА КАША
Щодо правильного харчування тим, кому за 40 років:
- 2-3 рази на тиждень з'їдати по порції (150-200 г) манної каші, звареної на молоці. Вона позитивно впливає на кістки, м'язи, шлунково-кишковий тракт.
ЛЕЖАЧИ НА РЕДЦІ
У разі радикуліту:
- Дрібно натерти чорну редьку. Розкласти її тонким шаром на поліетиленову плівку. Лягти спиною і накритися теплою ковдрою.Щоб не було опіків, спину можна змащувати рослинною олією - соняшниковою, оливковою... Процедуру приймати протягом години ввечері перед сном. Достатньо 20-25 процедур.
КІВІ ПОТУРБУЄТЬСЯ
Якщо вас постійно турбує сухий кашель, особливо вночі, що аж годі заснути, то з'їжте на ніч 1-2 плоди ківі.

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.