Останні новини
16 квітня 2024
15 квітня 2024

ДАСТЬ ВІДМІННИЙ РЕЗУЛЬТАТ

 

- 100 г шкірок ягід винограду залити теплою водою — 2 л. Довести до кипіння і кип'ятити на малому вогні 5 хвилин. Настояти до літеплої температури у закритому кришкою посуді. Процідити. Пити по 200 мл три-чотири рази на день. Такий відвар дасть відмінні результати при лікуванні хронічної ниркової недостатності. Корисно його пити і хворим на серцеві недуги.

НА ЗАМІТКУ ТОВСТУНАМ

Тим, хто страждає від ожиріння, доречно частіше споживати столові буряки у вигляді салатів, вінегретів, в юшках, борщі...

ГІЛОЧКИ, ЛИСТЯ І ЦВІТ

Наламайте гілочок липи з листям і цвітом. Подрібніть. Покладіть у велику каструлю і залийте окропом, щоб вода покрила збір. Кип'ятіть 30 хвилин на малому вогні. Процідіть у ванну. З легким паром!

Такі процедури виводять з організму солі. Приймати їх слід тричі на тиждень, краще ввечері перед сном. Скористайтеся сезоном! Адже для ванн використовують щойно заготовлену сировину.

СУШИТЬ СУХОЦВІТ

Виразки на губах присипайте порошком трави сухоцвіту багнового.

ГИКАВКА

Покладіть у рот 1 десертну ложку цукру, повільно смокчіть і ковтайте зі слиною. Опісля випийте склянку холодної води.

ЛУПА

Частіше вмивайте голову свіжою теплою сироваткою.

ЖІНОЧЕ БЕЗПЛІДДЯ

- 100 г засушеного насіння дикої моркви перемолоти у кавомолці. Додати 50 г цукру. Ретельно розмішати. Вживати по 1 чайній ложці тричі на день.

МОКРІ БОРОДАВКИ

- 4-5 разів на день мокрі бородавки натирати нашатирним спиртом.

СВЕРБІЖ ШКІРИ

Місця шкіри, де відчуваєте свербіж, 3-4 рази на день (на ніч - неодмінно!) натирати свіжим соком цибулі.

ЛІЛІЯ НА СПИРТУ

Коли болять суглоби:

- Візьміть літрову банку. Заповніть свіжими пелюстками білої лілії (вона у багатьох росте на присадибних ділянках) й утрамбуйте так, щоб сировина заповнила половину посудини. Залийте 96-процентним спиртом «по вінця». Банку герметично закрийте. Настоювати 10 днів у темному, але теплому місці. Не проціджувати. Настоянку використовувати для натирань.

УСКЛАДНЕНЕ СЕЧОВИПУСКАННЯ

- 3 столових ложки подрібненого коріння бузини чорної (використовують щойно заготовлене) засипати в емалевий посуд і залити окропом - 600 мл. Посуд накрити кришкою. Кип'ятити на малому вогні 30 хвилин. Настояти 1 годину. Процідити. Отриманий відвар випити протягом дня за чотири рази. Вживати тільки під час загострення недуги.

КОРІНЦІ КРОПИВИ

У серпні доречно розпочинати загототовляти і сушити корінці кропиви дводомної. Відвар з них добре очищає кров:

- 1 столову ложку подрібнених корінців залити окропом - 400 мл. Кип'ятити на малому вогні 10 хвилин. Настояти 1 годину у закритому кришкою посуді. Процідити. Протягом дня випити за 3-4 рази. Курс лікування - 21 день. Повторити через такий же період часу.

 

 

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.