Останні новини
25 березня 2024
24 березня 2024

“ВІДКРИВАЄ” ШЛУНОК

 

 

При поганому травленні за 15 хвилин до вживання їжі випийте склянку (200 мл) теплої води (краще брати джерельну). Але пити потрібно малими ковтками.

МІНЯТИ ВОДУ

Відварюючи печінку телятка, свині.., перед тим поріжте її на дрібні шматочки, а в процесі приготування хоча б тричі міняйте воду. Адже печінка здатна накопичувати токсини...

НЕФРИТ

- 1 столову ложку щойно заготовленого, подрібненого листя берези білої залити холодною водою - 400 мл. Довести до кипіння і кип'ятити на малому вогні 15 хвилин. Настояти 1 годину у закритому кришкою і закутаному рушником посуді. Процідити. Пити по 50 мл тричі на день за 30 хвилин до вживання їжі. Курс лікування - три тижні. Повторити через три тижні. Але, на жаль, таке лікування належить до сезонних, адже використовують тільки свіже листя.

ЗАБУТИ ПРО ЩИТОВИДКУ

- 1 кг ягід горобини чорноплідної ретельно розтерти з 1 кг цукру. Вживати по 1 чайній ложці тричі на день. Такі «ліки» потрібно зберігати у холодному місці, у скляному посуді під закритою кришкою.

БЕЗСОННЯ

- М'ята перцева, меліса, корінь кульбаби (співвідношення - 2:1:1). Одну чайну ложку подрібненого збору залити окропом - 300 мл. Настояти 30 хвилин. Процідити. Пити по 100 мл тричі на день. На ніч перед сном - обов'язково!

ЧАСНИКОВО-ОЛІЙНІ КРАПЛІ

Для лікування грипу:

- Очищені від лушпиння зубці часнику перемолоти на м'ясорубці. З отриманої маси відтиснути через марлю сік. Змішати його з олією (1:1). Закапувати у ніс (дорослим - по 3 краплі у ніздрю; дітям - по 1-2 краплі). Процедуру приймати тричі на день.

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.