Останні новини
16 квітня 2024
15 квітня 2024

ГОНИМО КАМІНЦІ

 

Якщо у нирках чи сечовому міхурі накопичилися камінці:

- Доведеться використати збір з кореня аїру, кореня цикорію і трави чебрецю (2:2:1). Три столові ложки подрібненого засушеного збору звечора засипати в емалевий посуд і залити холодною водою - 600 мл. Настояти мінімум 8-9 годин. Вранці поставити на малий вогонь, довести до кипіння і кип'ятити 30 хвилин (посуд закрити кришкою). Настояти 1 годину. Процідити. Пити по 150 мл тричі на день за 1 годину до вживання їжі. Курс лікування - 21 день. Не більше!

У ТРАВНІ І ЧЕРВНІ

Тим, хто потерпає від підвищеного рівня цукру в крові, корисно пити двічі на день (вранці та ввечері) по 1 чайній ложці свіжого соку з листя і стебла кульбаби. Але такі ліки можна вживати лише у травні-червні. Після 10 днів вживання зробити перерву на 3-4 дні. Скористайтеся сезоном!

ПЕРЕСТАНУТЬ ПЕКТИ

Пухирці у роті, які дошкульно печуть, доречно 5-6 разів на день змащувати оливковою олією.

НОВА ПОРАДА НА СТАРИЙ ЛАД

Хворим на легеневі недуги, зокрема на туберкульоз, ще здавна народні зцілителя радили пити жирний курячий бульйон.

Тим, хто перехворів короновірусом, має легеневі ураження, сучасні медики радять: для швидкої реабілітації, повного одужання також не відмовлятися від бульйону з Курочки Ряби.

ПАНКРЕАТИТ

- 100 г подрібненого кореня півонії (заготовляють під час цвітіння квітки) залити горілкою - 0,5 л. Настояти 14 днів у темному, але теплому місці. Процідити. Пити під час загострення недуги по 1 чайній ложці чотири рази на день за 15-20 хвилин до вживання їжі.

РОСЯНИМИ ТРАВАМИ...

Один з найкращих засобів позбутися грибка на ногах - ходити босоніж по ранковій росі. Таку процедуру потрібно приймати по 30-45 хвилин протягом 14-15 ранків поспіль. Але для прогулянок обирайте незабруднені місця.

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.