Останні новини
16 квітня 2024
15 квітня 2024

ЗДОРОВ'Я ХВОРИМ НИРКАМ!

 

У вас хворі нирки, часто відчуваєте гострі приступи (але не йдеться про каміння у нирках):

-  Дрібно нарізати середній коренеплід петрушки. Залити літеплою водою — 0,5 л. Довести до кипіння і кип'ятити 10 хвилин. Настояти 30 хвилин. Процідити. Відвар випити теплим за 3-4 рази протягом дня. Вживати під час загострення недуги.

ВІДСТУПИТЬ СЕЧОКАМ'ЯНА ХВОРОБА

- 1 чайну ложку засушеного подрібненого насіння моркви залити окропом - 200 мл. Настояти 1 годину у закритому кришкою посуді. Процідити. Пити по 1 столовій ложці 7-8 разів на день (бажано щогодини).

І В ДИТИНИ СЕРЦЕ БОЛИТЬ...

Дітям з вадами серця корисно їсти свіжі ягоди шовковиці:

- Малечі, віком від 4-5 років - хоча б 150-200 г на день (за 3-4 рази).

Батьки! Завжди намагайтеся скористатися сезоном!

КРОВОТВОРЕННЯ

Якщо хоча б п'ять разів на тиждень їсти борщ з червоного буряка (отой традиційний український борщ, який приготує кожна господиня!), то це сприятиме процесам кровотворення...

ГУСЯЧИЙ ЖИР

Запалення бронхів здавна лікували таким народним засобом:

- Злегка розтоплений на водяній бані (щоб не був гарячим!) гусячий жир пити по 1 десертній ложці тричі на день за 15-20 хвилин до вживання їжі. Курс лікування - до повного одужання.

НАСІННЯ СОНЯШНИКА ПРОТИ ЦУКРІВКИ

Хто споживає соняшникове насіння - той лікується від цукрового діабету. Але їсти його можна не більше 50-75 г на день. Через кожних 4-5 днів робити перерву на 1-2 дні. Соняшник «засмічує" шлунок, стравохід.

 

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.