Останні новини
25 березня 2024
24 березня 2024

ІНКОЛИ ДИВНО...

 

 

Небезпечну недугу інколи можна лікувати вельми нескладними засобами. Порада гіпертонікам від народних зцілителів:

- У випадку підвищеного тиску не поспішайте в аптеку. Протягом дня з'їжте хоча б 600-700 г запеченої м'якуші гарбуза... Такі ліки доступні багатьом...

ЗАРАДИТЬ ВІД ПСОРІАЗУ

- 20 подрібнених листочків лаврового листа залити окропом - 400 мл. Кип'ятити 10 хвилин на слабенькому вогні. Настояти 20 хвилин. Процідити. Пити по 1 столовій ложці 8-10 разів на день.

ЗНИКНЕ МАСТОПАТІЯ

Жінкам потрібно споживати щодня хоча б по 15 свіжих або заморожених ягід калини. Тоді зникне мастопатія.

НЕБЕЗПЕЧНИЙ КОПИТНЯК

Дехто для лікування від алкоголізму використовує копитняк. Але відвари або настої з листя цієї рослини, навіть у мінімальних дозах, вкрай шкідливі для серця. Буває, що фатальні наслідки можуть проявитися через 2-3 роки, коли вже забули про таке «лікування»...

«КАШКА» З ОБЛІПИХИ

Опіки найкраще лікувати обліпиховою олією. Але якщо її не заготовили, тоді перетріть у ступці свіжі або заморожені ягоди обліпихи й отриману «кашку» накладайте на місця опіків.

ЖАР...

Коли підвищилася температура (прояв застуди):

- 1 столову ложку подрібненої кори з молодих гілочок обліпихи залити окропом - 400 мл. Кип'ятити 10 хвилин. Настояти 30 хвилин у закритому кришкою і закутаному рушником посуді. Процідити. Такий відвар випити теплим за чотири рази протягом дня.

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.