Останні новини
28 березня 2024
25 березня 2024

ВІДВАР ХМЕЛЮ



Допоможе від безсоння:
- 4-5 засушених шишок хмелю залити теплою водою — 300 мл. Довести до кипіння і кип'ятити на малому вогні 5 хвилин. Настояти 20 хвилин у закритому кришкою посуді. Процідити. Випити на ніч перед сном.
З БРАСЛЕТОМ
Тим, у кого хвора печінка, народні зцілителі радять носити на правій руці широкий (у вигляді пластинки) мідний браслет. Але раз на добу, хоча б на 20 хвилин, браслет потрібно класти в окріп, додаючи трішечки соди.
СИНІ МИКОЛАЙЧИКИ
Аби вилікуватися від пневмонії, знадобляться миколайчики сині. Рослину заготовляють влітку під час цвітіння:
- 2 чайні ложки засушеної подрібненої трави залити окропом - 200 мл. Кип'ятити на малому вогні 5 хвилин. Настояти 1 годину. Процідити. Пити по 1 столовій ложці чотири рази на день за 30 хвилин до їди. Курс лікування - до повного одужання.
ПРОСТУПИВ СИНЕЦЬ
- Покладіть на годину в морозильну камеру свіже листя подорожника. Потім прикладайте його до синця. Кількість і тривалість процедур - довільна.
РОЗГЛАДЖУЄ ЗМОРШКИ
- Добре змішати 1 жовток і 50 мл свіжого молока. Нанести на обличчя у вигляді маски. Через 30 хвилин змити теплою водою. Процедуру краще приймати ввечері перед сном. Достатньо 25-30 процедур.
НАГАЛЬНО!
Якщо болить зуб, покладіть на нього розрізаний листочок алое.

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.