Останні новини
01 червня 2020
01 червня 2020

ОТО ДИВО: ПЮРЕ ІЗ ЩАВЛЮ!..

Зізнаюся: люблю щавлевий борщ, та й сам щавель охоче “пожую” у спекотний день. Але відати не відав, що з цієї городньої культури можна готувати... пюре. Такою стравою пригостила мене вправна господиня і поділилася рецептом.

Для приготування пюре потрібно 1,5 кг щавлю, 100 г цибулі, 1 столова ложка вершкового масла, 1 столова ложка пшеничного борошна, 200-250 г м'ясного бульйону або свіжого молока, сіль (до смаку).

Добре помити і перебрати щавель (взяти листочки без стебла), перепустити через м'ясорубку. Додати дрібно нарізану підсмажену цибулю, вершкове масло, пшеничне борошно, м'ясний бульйон або молоко, сіль. Ретельно перемішати, поставити на вогонь і без перерви помішувати. Довести до готовності.

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.