Останні новини
16 квітня 2024
15 квітня 2024

ЖИТИ ПІД... ПЕРЕТЯГОМ

 

Цим листом хочу висловити обурення і власне, і моїх сусідів з під'їзду №3, будинку №28 по вул. Сокальській щодо бездіяльності керівника КП «Червонограджитлокомунсервіс» п. Юрія Кукоби. Протягом двох років я та мої сусіди неодноразово зверталися в комунальне підприємство з проханням встановити вхідні двері на технічний поверх і дах. Звісно, свого часу такі двері стояли, але вже стали ненадійними і... раптом зникли. Відверто кажучи - їх поцупили. Однак цей прикрий випадок не має ставати тягарем для мешканців під'їзду. Повинні були своєчасно спрацювати правоохоронні органи, ця ж комунальна служба.

До цього часу наші вимоги не виконані, хоча заборгованість щодо оплати комунальних послуг з боку мешканців під'їзду відсутня.

Та таке нехтування комунальників призводить до багатьох незручностей:

- У під'їзді постійно «гуляє» перетяг, особливо, коли відчиняєш вхідні двері. А перетяг, як відомо, може завдати шкоди здоров'ю, насамперед дітям, старшим людям. (Не приховую, що я 1936 року народження).

- На технічному поверсі і на даху над під'їздом часто збираються доволі сумнівні компанії, а серед них і молодь, яка вже сіла на наркотичну голку.

- Навіть посеред ночі інколи почуєш гучну «тусовку» з музикою. Підлітки забавляються...

Упевнений, все це можна враз припинити, коли встановити надійні двері на вхід до технічного поверху. Комунальне підприємство має виділяти кошти на вирішення таких нагальних питань, тим паче, що вони (навіть за сучасними мірками) не такі вже й значні. І не варто мовити, що мешканці повинні вирішувати свої проблеми самостійно.

Востаннє ми звернулися із заявою до п. Юрія Кукоби 28.07.2020 р. (реєстраційний номер - 238). Аналогічну заяву з додатком-копією попередньої подали 4.08.2020 р. міському голові Червонограда п. Андрію Залівському (реєстраційний номер - 953). А двері знову десь там, залишаються у віртуальному світі...

Можливо, що після публікації у ЗМІ чиновники звернуть увагу на нашу проблему.

Йосип ЧАЙКОВСЬКИЙ, м. Червоноград

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.