Останні новини
28 березня 2024
25 березня 2024

НЕВІДКЛАДНО!

Сухий кашель насамперед лікують невибагливим народним засобом:

- У 200 мл гарячого молока розтопити 1 чайну ложку вершкового масла. Пити гарячим малими ковтками. Протягом дня можна випити 2-3 порції. Такі ліки допомагають і дорослим, і дітям.

ГАРЯЧЕ МОЛОКО І ШАВЛІЯ

При хронічних бронхітах:

- 1 чайну ложку подрібненого листя шавлії залити гарячим молоком - 200 мл. Настояти 30 хвилин. Процідити. Молоко знову поставити на вогонь і довести до кипіння, але не кип'ятити. Випити гарячим за раз. Денна норма - 400-600 мл. Курс лікування - до повного одужання.

НЕБЕЗПЕЧНА ХОЛЕРА

У давні часи найпершим засобом лікування від холери був відвар з кореня аїру:

- 30 г подрібненого кореня аїру залити окропом - 1 л. Настояти до охолодження. Потім поставити на вогонь, довести до кипіння і варити на слабенькому вогні 15 хвилин. Настояти 30 хвилин у герметично закритому посуді. Процідити. Пити по 50 мл через кожні 2 години. Мінімум - 8 разів на день. Курс лікування - 2 тижні.

- Допоможе від холери і відвар з полину (рослину брати з коренем). Готувати відвар і вживати аналогічно.

ПРИГОТУЙТЕ МАЗЬ

Листя мальви (збирати молоде) товчуть з качиним чи гусячим жиром у співвідношенні - 1:10. Утворену мазь можна зберігати у прохолодному місці протягом року. Її наносять на пухлини, фурункули, нариви, місця опіків.

ВИКОРИСТАЙТЕ ШКІРКУ ЛИМОНА

Швидше позбутися мозолів допоможе свіжа шкірка лимона. Її потрібно прикладати на ніч, а поверх накладати бинт.

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.