Останні новини
28 березня 2024
25 березня 2024

УНИКАЙТЕ СКУПЧЕННЯ!

 

Одна з причин прояву епілепсії — надмірне скупчення людей, коли хвора на цю недугу людина наче розчиняється у “натовпі”, не може зорієнтуватися. Уникайте масових заходів (скажімо, концерти у великих залах, на площах, спортивні ігри на стадіонах), не намагайтеся відвідувати супермаркети, де завжди багато покупців...

ЧИСТИМО ЗУБИ

Щоб не відчувати зубного болю:

- Подрібнений на порошок засушений корінь аїру злегка зволожити водою і, використовуючи зубну щітку, чистити ним зуби тричі на день.

ПОРІЧКОВИЙ КОМПОТ

Компот зі свіжих ягід червоної смородини (порічок) корисно пити людям з пониженою кислотністю шлункового соку. Такий напій здатний її підвищувати. Однак його не варто надмірно вживати хворим на ниркові недуги.

ЖИВОКІСТ ДОПОМОЖЕ

Для лікування бронхіальної астми народні зцілителі використовують чимало рослин. Серед них - живокіст:

- 1 столову ложку подрібненого кореня живокосту звечора засипати у термос і залити окропом - 200 мл. Настояти мінімум 8 годин. Вранці процідити. Настій пити теплим по 50 мл чотири рази на день за 1 годину до їди. Вживати під час загострення недуги.

КОНЮШИНА ЧЕРВОНА

Лікуємо хронічний ревматизм:

- 3 столових ложки подрібнених засушених квітів конюшини червоної ввечері засипати у термос і залити окропом - 600 мл. Настояти мінімум 10 годин. Вранці процідити. Пити по 150 мл чотири рази на день за 25-30 хвилин до вживання їжі. Курс лікування - місяць. Повторити через місяць.

НАШКІРНІ ВИСИПИ

Щодня на 30 хвилин прикладайте до них свіжий сир.

* * *

Можна двічі на день зволожувати оцтом.

 

 

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.