Останні новини
28 березня 2024
25 березня 2024

БІЛЬШЕ ГАРБУЗА!

 

Господар нашого городу — гарбуз! Чого тільки про нього не кажуть і як тільки не кепкують... Але в осінній період щоденне споживання свіжої сирої м'якуші гарбуза (хоча б 50-75 г на день) покращить ваш імунітет. М'якуш можна замінити свіжим соком - 100-150 мл. Достатньо для профілактики (чи то лікування імунної системи, якщо виникла така нагальна потреба) 45 днів.

«ГЕЛЬ» ДЛЯ ФУРУНКУЛ

- 5-6 зубчиків часнику дрібно порізати або перемолоти на м'ясорубці і залити соняшниковою або оливковою олією. Добре розмішати. Змочувати у ній клаптик вати чи марлі і прикладати на 20 хвилин до фурункул. Процедуру приймати 4-5 разів на день.

ПРОЦЕДУРА НА НІЧ

У випадку легеневого запалення:

- Змішати підігріту (до температури +45-50 С) соняшникову або оливкову олію з горілкою (1:1). Розтирати на ніч ділянку грудей, плечі. Закутувати шерстяною тканиною. Але це тільки допоміжний засіб лікування.

P.S. Не використовуйте для розтирань лише саму горілку чи спирт. Неодмінно додавайте олію, вершкове масло, гусячий жир.., щоб не спричинити опіків шкіри.

ПРО СВЕРБІЖ ШКІРИ

- 1 чайну ложку засушених подрібнених корінців кульбаби залити окропом - 200 мл. Гріти на водяній бані 15 хвилин. Настояти у закритому кришкою посуді 1 годину. Процідити. Пити по 50 мл чотири рази на день за 20 хвилин до вживання їжі. Курс лікування - місяць.

БОРОТИСЯ З ЦИРОЗОМ ПЕЧІНКИ

- 800 г насіння розторопші плямистої (це - норма для всього курсу лікування) перетерти на порошок. Вживати по 1 чайній ложці чотири рази на день через 15 хвилин після їди і запивати теплою водою - 100 мл.

ХОДІТЬ У БРАСЛЕТАХ

У давнину, якщо боліли руки, прикладали вище долонь мідні монети, а щоб вони надійно трималися, поверх туго накладали пов'язку з лляної тканини. Тепер можна одягнути й мідні браслети (продаються в аптеках). Носіть на здоров'я!

ПРИСТУП АСТМИ

- 1 столову ложку подрібненої трави медунки (заготовляють під час цвітіння рослини) залити окропом - 200 мл. Настояти протягом години у закритому кришкою посуді. Процідити. Пити по 50 мл чотири рази на день. Вживати тільки під час загострення хвороби.

БЕЗ ПЕРЕБІЛЬШЕННЯ!

Народні зцілителі стверджують, що чай з липи - найперший засіб від застуди та бронхіту:

- 1 столову ложку засушеного подрібненого цвіту липи залити окропом - 200 мл. Настояти протягом 1 години у закритому кришкою і закутаному рушником посуді. Процідити. Пити гарячим (доведеться підігрівати). Денна норма - 2-3 таких порції.

ПРОПОЛІС ЛІКУЄ ПАНКРЕАТИТ

- Споживати прополіс по 0,5 г (розмір горошинки) три рази на день. Курс лікування - місяць. Повторити через місяць.

 

 

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.