Останні новини
28 березня 2024
25 березня 2024

НАШАТИРНИЙ СПИРТ І НЕЖИТЬ

 

 

У разі, якщо хвороба набула гострої форми:

- Нюхати щопівгодини нашатирний спирт. Але двома ніздрями почерзі (закриваючи одну). Вдихати по 2 рази. Не більше! Протягом дня можна прийняти 7-8 таких процедур.

ЩАВЕЛЬ-РЯТІВНИК

Якщо різко понизилася шлункова кислотність:

- 10-12 середніх листочків щавлю добре помити, подрібнити і залити окропом - 0,5 л. Кип'ятити на малому вогні 2-3 хвилини. Настояти 20 хвилин у закритому кришкою посуді. Не проціджувати. Протягом дня настій випити за 3-4 рази (пити теплим!). Листочки також можна спожити.

- При такій недузі також корисно частіше їсти щавлевий («зелений») борщ.

ДЕЩО ПРО ЦУКРОВИЙ ДІАБЕТ

Заготуйте траву козлятника лікарського, траву м'яти і стручки квасолі у співвідношенні - 1:1:2:

- 1 столову ложку подрібненої засушеної суміші залити окропом - 200 мл. Настояти 30 хвилин у закритому кришкою посуді. Процідити. Пити по 50 мл чотири рази на день за 15-20 хвилин до їди. Вживати під час різкого підвищення рівня цукру в крові.

ЧОРНОБРИВЦІ - ПРИПРАВА ДО СТРАВ

Турки додають до страв пелюстки і засушене насіння чорнобривців так само як інші спеції. Це запобігає багатьом захворюванням.

ДОБРА ГРУШКА, ТА ВИСОКО РОСТЕ...

Свіжі груші, як і сухі, узвари з них необхідно споживати тим, хто має надмірну вагу!

СМАКУЄ МОЛОКО

Багатьом смакує молоко... Та, виявляється, воно найбільш корисне для людей з третьою групою крові.

НЕ ДИВУЙТЕСЬ!

За вмістом йоду червоний буряк переважає інші овочі. Він неодмінно повинен бути в раціоні харчування тих людей, у яких хвора щитоподібна залоза!

ЧОМУ ОБСІЛИ ФУРУНКУЛИ?..

Причиною появи фурункулів може бути «засмічення» крові. Отож, її потрібно очищати:

- 1 столову ложку подрібненої трави вербени лікарської залити окропом - 200 мл. Настояти 15-20 хвилин у закритому кришкою посуді. Процідити. Пити по 50 мл чотири рази на день за 20 хвилин до їди. Курс лікування - 21 день. Повторити через місяць-два.

 

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.