Останні новини
28 березня 2024
25 березня 2024

ЗАХИСТИМО СТОЛИЦЮ!


На жаль, у часи війни журналістам доводиться вдаватися до самоцензури. Не завжди можна висвітлювати прізвища, конкретні назви, тим паче подавати географічні топоніми, місця розташування тих чи інших об'єктів. Навіть, коли пишеш про щось добре, милосердне, чуйність, взаємодопомогу, жертовність заради іншого. Відчуваєш себе військовим журналістом, який умовно ділить сторінку блокнота на дві частини: це можна подати для ЗМІ, а це «забути», вилучити, або ж написати завуальовано - «Н-на» військова частина. Зрештою, а хто у теперішній час з моїх цивільних колег-журналістів не почуває себе військовим журналістом, навіть, якщо він пише про глибокий надійний тил, який допомагає Українському Війську?!.
Подана мною інформація - достовірна, як кажуть, «з перших уст». Один з василіянських монастирів (УГКЦ), настоятель якого просив конкретно не називати обителі, переказав на оборону Києва (зокрема на закупівлю бронежилетів для бійців територіальної самооборони) сто тисяч гривень. І це не остаточна сума. Акція збору коштів триває. Звісно, це є пожертва не самих ченців, а парафіян монастирської церкви.
Збережемо нашу столицю - серце України! Такі фінансові потоки надходять для ЗСУ звідусіль!
Тарас ЛЕХМАН

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.