Останні новини
16 квітня 2024
15 квітня 2024

НАДІЙНІ ПАГОНИ ЯГЛИЦІ

Туберкульоз — небезпечне, якщо не страшне, захворювання! Тим паче, що він швидко поширюється. Безперечно, тепер у розпорядженні професійних медиків є чимало препаратів для боротьби з недугою. Однак для пацієнта вони не завжди “по кишені”. А у давніші часи, коли професійна медицина тим паче не була доступною для всіх, зрештою, і не було вдосталь ефективних засобів лікування, народні зцілителі часто використовували проти туберкульозу пагони яглиці. (Їх заготовляють весною, але зберігати можна протягом року). Погодьтесь, цим методом можна скористатися і тепер:

-20 г подрібнених пагонів яглиці залити окропом — 0,5 л. Настояти 10 хвилин. Процідити. Пити по 150-170 мл тричі на день. Наступного дня приготувати свіжий настій. Курс лікування — місяць. Потім зробити перерву на 10 днів. І так протягом 6 місяців.

Навіть, якщо настало покращення, змініть курс лікування, порадьтесь з лікарем чи з досвідченим фахівцем народної медицини. Адже організм звикне до настою яглиці і згодом ліки не будуть ефективно діяти.

При необхідності, але через півроку, знову “згадайте” про пагони яглиці.

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.