Останні новини
16 квітня 2024
15 квітня 2024

НЕ ХОЧУ ЇСТИ!..

Втрата апетиту... Таке можемо спостерігати і в дорослих і в дітей. Повернуть апетит крайові квіти соняшника (свіжі, засушені):

- 1 столову ложку подрібненої сировини запарити як чай окропом — 200 мл. Настояти 10 хвилин. Перед вживанням процідити. Дорослим пити по 100 мл двічі на день за 15-20 хвилин до вживання їжі; дітям, віком від трьох років, пити по 50 мл. І нехай прокинеться у вас здоровий “вовчий” апетит! Смачного!

ВИГНАТИ КАМІННЯ

Коли є каміння у жовчних протоках, потрібно:

- Приймати двічі-тричі на день за 30 хвилин до їди маслинову олію. Спочатку по 0,5 чайної ложки, поступово збільшуючи дозу до 100 (!) мл.

- Доведено на практиці, що маслинова олія і сік лимона чи грейпфрута (1:1) також виганяють каміння та пісок. Вживати, як і в попередньому рецепті, але починати з 1 чайної ложки, поступово збільшуючи дозу до 200 (!) мл.

ВПОРАТИСЯ З АРТРИТОМ

На допомогу хворим артритом прийде рослинний збір з коріння вовчуга польового, коріння собачого мила звичайного та кори верби пурпурової (брати в однаковій кількості):

- 3 столові ложки подрібненої суміші залити окропом - 400 мл. Настояти 10 хвилин, потім кип'ятити на слабенькому вогні 10 хвилин. Остудити до літеплої температури. Процідити. Пити по 100 мл тричі на день за 20-25 хвилин до вживання їжі. Наступного дня готувати свіжий настій. Курс лікування - 21 день. Повторний курс - через 25-30 днів.

СКОРИСТАЙТЕСЯ ЛИСТЯМ ОСИКИ

Добре допомагає від геморою листя осики. Щойно заготовлене діє краще, але в осінньо-зимовий період можна скористатися засушеним, попередньо змоченим у теплій воді. Насамперед, хворе місце помити теплою водою з милом, потім прохолодною. Листя прикладають до гемороїдальних шишок на дві години. Якщо біль посилюється, листя можна зняти раніше. Далі знову хворе місце помити прохолодною водою. Через день-два процедуру повторити.

«ЗНІТИТИ» ГАСТРИТ

Один із засобів лікування гастриту, підвищено кислотності - вживання настою трави зніту вузьколистого:

- 1 столову ложку подрібненої сировини залити водою - 200мл. Довести до кипіння і кип'ятити 15 хвилин. Настояти 1 годину. Процідити. Пити по 1 столовій ложці чотири рази на день за 15-20 хвилин до вживання їжі. Курс лікування - тиждень, потім на тиждень зробити перерву.

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.