Останні новини

ПОРТУЛАК — «ОЧНА» РОСЛИНА

Вилікувати глаукому допоможе портулак:

- 1 чайну ложку подрібненої засушеної трави протулаку залити окропом — 200 мл. Настояти 40 хвилин у щільно закритому посуді. Процідити. Пити тричі на день по 50 мл за 30 хвилин до вживання їжі. Четвертий раз — перед сном.

Запропонований рецепт не є панацеєю чи останнім засобом лікування глаукоми. Але, як кажуть, якщо не допоможе, то й не зашкодить. У будь-якому випадку портулак сприяє покращенню зору.

СИНЦІ У ДИТИНИ

Підшкірні крововиливи супроводжуються появою на тілі синців, і зовсім не від того, що вдарився. Якщо такі ознаки помітили у дитини, то приготуйте настій:

- 1 чайну ложку подрібненого підмаренника справжнього (можна брати засушену рослину) залити звечора холодною кип'яченою водою — 200 мл. Настояти до ранку (хоча б 10 годин). Процідити. Давати пити дитині (віком від 4 років) по 50 мл чотири рази на день.

РОЗЛАДИ ШЛУНКА

І дорослим, і дітям допоможе вилікувати розлади шлунка давно перевірений практикою засіб народної медицини:

- 3 столові ложки подрібнених сухих плодів груші (ще називають - “сушина”, “сушка”) і 3 столові ложки вівсяної крупи залити теплою водою — 0,5 л. Довести до кипіння і кип'ятити на слабенькому вогні 10 хвилин. Настояти 1 годину у щільно закритому посуді. Процідити. Пити: дорослим — по 100 мл чотири рази на день; дітям від п'яти років — по 50 мл чотири рази на день.

ВЕСНЯНКИ...

Хочете позбутися пігментних плям на обличчі, веснянок?.. Скористайтеся простим народним засобом: вмивайтеся свіжим березовим соком і, звісно, пийте цей цілющий дар Природи!

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.