Останні новини
28 березня 2024
25 березня 2024

ВОЛОГА ПРОЦЕДУРА

 

 

У випадку підвищеного тиску і відчуття головного болю:

- Змочіть у холодній воді рушник, складіть його втроє або вчетверо, прикладіть ззаді до шиї і голови, ляжте на нього.

ЩО ЇСТИ?

При серцевій недостатності:

- Щодня з'їдати одну середню цибулину і 2-3 зубчики часнику.

ЗАПОРУКА ЗДОРОВ'Я

Належне функціонування системи травлення - одна із запорук міцного здоров'я. А якщо ця система дає «збої»?.. Тоді:

- 50 г подрібненої засушеної трави звіробою (не обов'язково самому заготовляти, адже продається в аптеках) залити горілкою - 0,5 л. Настояти 10 днів у темному, але теплому місці. Процідити. Пити по 1 столовій ложці тричі на день за 15-20 хвилин до їди. Вживати протягом 30 днів. Потім зробити перерву на 10 днів.

РЕАБІЛІТАЦІЯ

Після операції на виразку шлунка чи дванадцятипалої кишки хворий проходить тривалий процес реабілітації. Цьому допоможе і народний засіб:

- 1 столову ложку насіння льону залити окропом - 300 мл. Варити 10 хвилин. Настояти до літеплої температури. Процідити. Протягом дня випити за 3-4 рази за 15-20 хвилин до вживання їжі. Курс такої реабілітації - мінімум два місяці.

ЗАВДАСТЬ УСКЛАДНЕНЬ

Хворим на геморой, особливо, якщо недуга проходить важко, слід намагатися не піднімати тяжки вантажів. Адже це збільшує навантаження на вени прямої кишки і викликає їх розширення, що призводить до ускладнень.

Отож, як гласить народна мудрість: «Не бери важкого до рук, а дурного до голови...».

ТРИ РАЗИ НА ДЕНЬ

Лікування запалення бронхів:

- З'їсти 1 столову ложку масла, через 5 хвилин випити 1 столову ложку горілки, ще через 5 хвилин з'їсти 1 столову ложку меду. Такі порції вживати тричі на день через годину після сніданку, обіду та вечері. Курс лікування - до повного одужання.

ЗРОБИТИ ПРАВИЛЬНО

Запам'ятайте! Настої трав (приміром - листя молодої кропиви, цвіту ромашки, волошок...), які ви застосовуєте у вигляді компресів для лікування глаукоми, мають бути кімнатної температури.

РЕДЬКА З ОКРОПУ

Невеликий коренеплід чорної редьки нарізати кружельцями. Опустити в окріп на 10 хвилин. Остудити до кімнатної температури. Прикладати до гнійних ран, наривів на 15-30 хвилин. Процедуру приймати двічі на день.

ОБСІЛИ ФУРУНКУЛИ

Свіжий листок лопуха розтерти у долонях так, щоб проступив сік, і прикладати отриману масу до уражених фурункулами місць шкіри. Процедуру приймати по 30 хвилин 3-4 рази на день. На жаль, таке лікування належить до сезонних.

 

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.