Останні новини
16 квітня 2024
15 квітня 2024

ЗАБУЛИ ПРО П'ЯВКИ

 

 

Тепер мало хто використовує з лікувальною метою п'явки (продаються у деяких аптеках). А вони, тим часом, можуть надати ефективну допомогу при лікуванні менінгіту:

- Прикладають п'явки нижче шиї або на голову. Процедуру приймати раз на день протягом 2 годин.

ГЕМОГЛОБІН: ЯК ПІДВИЩИТИ?

Низький гемоглобін може підвищити сира печінка телятка або курочки. Звісно, якщо упевнені у якості сирого продукту, то споживати хоча б 50 г на день (для дітей, віком від 5 років - 25 г). Якщо вживаєте відварену печінку, то - 100 г на день (для дітей - 75 г).

ОХ, ЯК НЕПРИЄМНО...

Подолати енурез:

- 1 столову ложку подрібненого коріння пирію (використовують свіже або засушене) звечора засипати у термос і залити окропом - 200 мл. Настояти мінімум 8 годин. Вранці процідити. Пити по 50 мл чотири рази на день за 1 годину до вживання їжі. Курс лікування - місяць. Повторити через місяць.

СИНЕЦЬ

Для жінок:

- У випадку появи синця на груді - негайно прикладайте холодний листок капусти до місця травми. Кількість і тривалість процедур - довільна.

ШКІРКА ДЛЯ ШКІРИ

Не викидайте у смітник шкірку банана. Її внутрішньою стороною натирають суху шкіру обличчя. Добре живить!

УКУСИ МУРАХ

- Змастіть уражені мурахами місця несолоною соняшниковою або оливковою олією. Можна прикласти грудки льоду з морозильної камери.

- Не використовуйте лимонний сік або оцет. Це може призвести до подразнення шкіри, спричинити алергію.

НЕГАТИВНІ НАСЛІДКИ

Інколи при захворюванні на золотуху на шкірі можуть з'явитися виразки. Тоді:

- Підсмажте («перепаліть») на сковорідці ліску річкової риби (дуже добре від невеликого карася, плотви, ляща), перетріть її на порошок і цим порошком посипайте виразки.

ВАДА СЕРЦЯ

Вроджені або набуті вади серця лікують:

- Вранці натще вживати 1 чайну ложку меду, запиваючи відстояним протягом 8 годин у холодильнику соком червоного буряка - 50-75 мл.

P.S. Ідеться тільки про лікування дорослих!

П'ЯТЬ ПЕРЧИН

Народний засіб від проносу:

- Проковтніть п'ять зерняток чорного перцю і запийте теплою водою - 100 мл.

Застереження: протипоказано при виразці шлунка чи дванадцятипалої кишки.

РЕАБІЛІТАЦІЯ СОКОМ ГАРБУЗА

Після перенесеного захворювання на жовтуху пийте свіжий сік гарбуза:

- Денна норма - хоча б 150-200 мл. Розподіліть її на 3-4 рази. Курс такої лікувальної реабілітації - місяць. Він однаково корисний для дітей і дорослих.

КУМИС

Свіже кобиляче молоко (кумис) - добрий лікувальний засіб від туберкульозу легень:

- Денна норма - хоча б 150-200 мл. Пийте малими ковтками. Про послідовність лікування, на жаль, не йдеться. Але скористайтеся будь-якою нагодою.

 

 

 

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.