Останні новини
25 березня 2024
24 березня 2024

ГІРКО, АЛЕ КОРИСНО!

Жовчопродукуючу функцію печінки відновлять ліки з полину:

- 1 чайну ложку подрібненого полину (можна брати засушену рослину) залити окропом — 200 мл. Кип'ятити на слабенькому вогні 3-5 хвилин. Настояти 30 хвилин. Процідити. Пити по 1 столовій ложці 4-5 разів на день. Не більше і не частіше!

ЗУМИСНЕ СПРИЧИНИТИ НУДОТУ

Харчове отруєння насамперед лікують теплим чаєм з трав — звіробою, рум'янку, ромашки. Пити якомога більше! Обов'язково пийте міцний настій з м'яти. Це спричинить нудоту, звісно, з усіма наслідками.., що також є ефективним засобом очищення організму:

- 1 столову ложку подрібненої м'яти (листя, стебло) залити окропом — 250 мл. Настояти до літеплої температури. Процідити. Випити за раз!

ІШЕМІЯ: САМОДОПОМОГА

Набути сил хворому серцю допоможе березове листя:

- 2 столові ложки подрібненого березового листя залити окропом — 400 мл. Настояти на водяній бані 15 хвилин. Остудити. Процідити. Додати питної соди на кінчику ножа. Пити чотири рази на день по 100 мл за 30 хвилин до вживання їжі.

РОЗТИРАЙТЕ ХВОРІ СУГЛОБИ!

- 2 столові ложки подрібненої кори верби та 2 столові ложки подрібненої кори бузку (кору брати з тоненьких молодих гілочок!), 1 столова ложка подрібненого лаврового листа. Суміш залити горілкою — 0,5 л. Настояти протягом двох тижнів у теплому, але затемненому місці. Використовувати для розтиражжя хворих суглобів. Процедуру проводити 2-3 рази на день; перед сном — обов'язково.

КАЛАНХОЕ ВІД БОРОДАВОК

Бородавки спочатку натирають соком листя каланхое, зверху прикладають листочок цієї рослини і перев'язують. Процедуру повторювати 1-2 рази на день по 50-60 хвилин. Лікування продовжувати, допоки бородавки не зникнуть.

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.