Останні новини
25 березня 2024
24 березня 2024

ПЕРЕВІРТЕ: ЧИ СПРАВЖНІЙ ПРОПОЛІС

Купуючи на ринку прополіс, перевірте, чи тоне він у воді. Якщо тоне - він якісний, як кажуть, справжній, без домішок.

Прополіс кладуть у глиняний (!) і товчуть. Заливають олією, щоб покрила частинки прополісу. Потім труть макогоном, як мак. Коли починає прилипати до макогона, зчищають дерев'яною тріскою і продовжують терти, допоки не утвориться мазь.

У процесі можна підливати олію, щоб вийшла рідина, як рідка сметана. Вона повинна стікати з макогона товстою цівкою. Через марлю зціджують у баночку. Жмих, який залишився, ще раз перетирають, додаючи олію. І знову проціджують. Потім до цього прополісу додають порошок з насіння софори (насіння перемелюють на кавомолці): на 100 мл в'язкої рідини - 1 чайна ложка порошку. Добре перемішують і проціджують через марлю. Такі ліки довго не псуються. Але зберігати їх потрібно у темному місці.

Застосовують при онкології різних органів, шкірних захворюваннях, виразках, туберкульозі, артритах, артрозах, гаймориті, коли болить зуб.

Всередину починають приймати прополісну рідину, з четвертини чайної ложки (2-3 рази на день), запиваючи свіжим соком моркви - 100-150 мл. Якщо виникла алергія, зробити перерву на 3-4 дні. Опісля, коли не виникають побічні ефекти, поступово збільшують дозу вживання до 1 чайної ложки 2-3 рази на день. Курс лікування - 2 місяці. Потім зробити перерву на 1 місяць.

Такою рідиною також змащують хворі місця на шкірі (ураження). Але перед тим намащують на руці в складці (де згинається рука пі ліктем). Якщо не виникає подразнення - можна користуватися.

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.