Останні новини
25 березня 2024
24 березня 2024

БЕРЕЗОВИЙ ГРИБ

При пухлинах шлунково-кишкового тракту готують настій березового гриба:

- Насамперед його ретельно миють. Потім занурюють у кип'ячену, але холодну воду так, щоб рідина покрила гриб. Настоюють 4-5 годин. Розмоченим подрібнюють і заливають водою +50 С у співвідношенні - 1:5, використовуючи і ту воду, в якій змочували гриб. Для цього використовують скляну посудину, яку потрібно герметично закрити. Настоювати при кімнатній температурі, але в темному місці 2 доби. Процідити. Осад відтиснути через марлю. До настою додати води до початкового об'єму.

Настій можна зберігати 3-4 дні у холодильнику. Пити по 70-80 мл тричі на день за 30 хвилин до вживання їжі.

При пухлинах органів малого таза:

- Настій готують аналогічно, як і в попередньому рецепті, і роблять мікроклізми на ніч - 70-100 мл.

В обох випадках курс лікування - 3-5 місяців з перервами на 10 днів. Такі ліки - тільки для дорослих! Під час лікування не можна вводити глюкозу, пеніцилінові препарати. Обов'язково проконсультуйтеся у лікаря!

ГАРЯЧИЙ НАСТІЙ

Від екземи, псоріазу:

- 1 столову ложку подрібнених коренів алтеї лікарської залити водою кімнатної температури - 200 мл. Настояти 4 години. Поставити на вогонь , довести до кипіння і кип'ятити 6-7 хвилин. Настояти 30 хвилин. Процідити. Перед вживанням знову гріти на вогні. Пити гарячим (як тільки можете витримати) по 2 столові ложки 3-4 рази на день. Курс лікування - до повного одужання.

ВІДЖЕНЕ ЧОРТОПОЛОХ

Інфекційні тріщини у куточках рота, лишаї, фурункули змащують свіжим соком татарника (інша назва рослини - чортополох):

- Процедуру приймати раз на день, краще ввечері перед сном. На жаль, таке лікування належить до сезонних.

ГЛИСТЯНА ІНВАЗІЯ

- 1 подрібнену цибулину (середніх розмірів) настояти 8 годин на 250 мл холодно кип'яченої води. Процідити. Цю порцію випити натще. Курс лікування - 3-4 дні. Не більше!

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.