Останні новини
28 березня 2024
25 березня 2024

ВБИВАЄМО ВІРУСИ

Сталося, що ваш малюк захворів грипом. Звісно, не доведи Господи! Погано виходить слиз з носика... Ось що робити:

- 1 чайну ложку морської солі розчинити у гарячій воді - 300 мл. Настояти до літеплої температури. Закапувати в носик по 2-3 краплини розчину (у кожну ніздрю) 2-3 рази на день.

Увага! Спочатку покладіть дитинку на той бік, у яку ніздрю будете закапувати. Потім через 2-3 хвилини змініть положенні дитинки і закапуйте в іншу ніздрю. Не забудьте консультуватися з лікарем!

До речі! Дорослим така процедура також корисна. Тільки закапувати 5-6 разів на день по 5-6 (максимум - 7) крапель. Тим же розчином можна полоскати горло 2-3 рази на день.

НЕ НОВЕ, СТАРЕ, АЛЕ ЕФЕКТИВНЕ

Давній засіб позбутися набряків:

- 4 столові ложки подрібненого засушеного хвоща польового залити водою - 200 мл. Довести до кипіння і кип'ятити на водяній бані 30 хвилин. Настояти 10 хвилин. Процідити. Додати кип'яченої води до початкового об'єму, щоб знову досягти рівня 200 мл. Пити по 50 мл чотири рази на день. Курс лікування - 10 днів. Потім зробити перерву на 10 днів.

ЕКЗЕМА ЗІЙДЕ

- На уражені екземою місця шкіри 2-3 рази протягом доби (на ніч перед сном - обов'язково!) наносити обліпихове масло. Водночас пити масло плодів обліпихи по 1 чайній ложці тричі на день.

ЩОСЬ ІЗ ШЛУНКОМ

Якщо погано працює система травлення, хворий шлунок:

- Тричі на день за 15 хвилин до їди пити по 1 десертній (столовій - залежно від ваги тіла) ложці оливкового масла. Вживайте тоді, коли відчуваєте недугу.

ТРИЧІ НА ДЕНЬ

Жінкам під час клімаксу:

- Майте напоготові засушений збір з квітів та плодів глоду, трави хмелю (брати порівну). 3 столові ложки подрібненої суміші засипати у термос і залити окропом - 600 мл. Настояти мінімум 2 години. Процідити. Пити теплим по 75 мл тричі на день. Курс лікування - місяць.

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.