Останні новини
25 березня 2024
24 березня 2024

ЧАРІВНА ПАРА — РЕДЬКА І МОРКВА

Свіжий сік редьки і моркви (1:1) - засіб від малокрів'я:

- Пити по 2 столові ложки чотири рази на день за 20 хвилин до вживання їжі. Запивати теплою водою - 100 мл.

Готуйте ліки з розрахунку не більше 100 мл. Зберігайте у холодильнику. Потім готуйте нову порцію. Курс лікування 3 місяці. Повторити через місяць.

ГАСТРИТ З ПОНИЖЕНОЮ КИСЛОТНІСТЮ

- Свіжі ягоди калини засипати у банку, залити холодною водою у співвідношенні - 1:2 за ємністю посудини. Герметично закрити. Настоювати у прохолодному місці 30 днів. Процідити. Пити по 50 мл тричі на день за 30-40 хвилин до вживання їжі. Курс лікування - 6-8 тижнів. Повторити, при необхідності, через такий же період часу.

МОКРІ ШКАРПЕТКИ

Перед сном розболілася голова?.. У такому випадку зцілителі радять:

- Одягнути мокрі шкарпетки (бажано шерстяні), а поверх них - сухі. І так спати усю ніч...

ТРАВМУВАЛИ СУХОЖИЛЛЯ

На травмовані сухожилля найперше накладати компрес з прохолодної сироватки або молока. Процедуру приймати по 1 годині 3-4 рази на день. Регулярно змочувати у рідині марлеву пов'язку. Це втамовує біль.

ПРОЯВ АЛЕРГІЇ

Як прояв алергії, на шкірі можуть з'являтися висипки. Тоді:

- 2-3 краплі трояндового масла (олійки) змішати з 1 чайною ложкою меду. Наносити на уражені місця 2-3 рази на день. На ніч, перед сном - обов'язково!

ГОРОБИНОВИЙ ПОЛІВАТАМІН

- 1 столову ложку засушених ягід горобини подрібнити і звечора засипати у термос. Залити окропом - 400 мл. Настояти 7-8 годин. Процідити. Пити по 100 мл чотири рази на день. Такий настій замінює полівітамінові таблетки, покращує імунну систему. Достатньо вживати протягом місяця.

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.