Останні новини
16 квітня 2024
15 квітня 2024

З КРОЛИКОМ НА... ГОЛОВІ

Несподіваний ракурс! Виявляється, що шапку з хутра кролика доцільно носити тим, у кого часто болить голова (і то попри різні причини захворювання). Носіть її взимку на здоров'я і не міняйте на хутро інших звірят, яким би цінним, за фінансовими мірками, воно не було.

«ПО СКРОНЯМ»

Під час болю голови натріть скроні маслом гірської лаванди. Це втамує біль. Використайте по три краплі на скроню.

НУ, ЗАЙЧИКУ, ПОСТРИВАЙ!..

Спочатку для жарту:

- Чому зайчик такий спритний, швидко бігає, серце у нього не болить і ноги не втомлюються?..

- Бо він їсть «заячу» їжу!

А тепер без жарту:

- Тим, у кого хворе серце, зцілителі радять не зловживати м'ясними стравами, а стати на деякий час вегетаріанцем. Включати у раціон харчування капусту, моркву, селеру, цибулю (її - в обмеженій кількості), петрушку, кріп... До речі, свіжі овочі - найкорисніші! Отож, побудьте зайчиком...

ПІСЛЯ ІНФАРКТУ

Зміцнить серце після перенесеного інфаркту такий народний засіб:

- Пити двічі на день по 100 мл свіжого соку моркви, додаючи до нього 1 чайну ложку соняшникової (або оливкової) олії. Курс лікування - 20 днів. Повторити через 20 днів. Це не зашкодить вживанню аптечних препаратів, прописаних лікарем. Але максимальний курс лікування - 4-5 місяців протягом року.

ЕНУРЕЗ

Нетримання сечі, особливо вночі - це також захворювання. Лікуватися можна і таким народним засобом (але йдеться лише про дорослих, а не дітей!):

-50 г насіння реп'яха залити 0,5 л червоного вина (краще брати «Кагор»). Настояти 7 днів у темному, але теплому місці. Процідити. Пити по 1 столовій ложці 4-5 разів на день (максимум - 6 разів). Не зловживати! Після того, як закінчаться ліки, зробити перерву на місяць. Протягом року можна прийняти не більше 5 курсів лікування.

КРЕМНІЄВА ВОДА

Виводить шлаки, очищає організм так звана «кремнієва» вода:

- 20 г кремнію (у вигляді камінців) покласти у 3-літрову банку. Накрити марлею. Настояти 6-7 днів на світлому, але не сонячному місці (скажімо, не використовуйте підвіконня). Акуратно процідити, щоб осад залишився на дні банки. (Отримаєте 2,5 л очищеної рідини). Пити по 200-400 мл на день. Воду краще брати з чистого джерела.

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.