Останні новини
25 березня 2024
24 березня 2024

ВЕСЕЛО З ВЕСЕЛКОЮ

Навіть пізньої осені у лісах зустрічається гриб веселка (веселка смердюча). Грибники не завжди кладуть його у кошик, а от знахарі використовують веселку для лікування від пухлин:

- Засушений гриб перетерти на порошок. 2 чайні ложки порошку залити горілкою - 200 мл. Настояти протягом 14 днів. Не проціджувати. Пити по 1 столовій ложці двічі на день (через 8-9 годин). Курс лікування - допоки не закінчиться настоянка. Повторити через 3-4 місяці. Такі ліки - тільки для дорослих.

СПОКУСА ДЛЯ ПОДАГРИ

Яблуко - не гріховний плід (це - біблійна образність). Навпаки, воно дуже корисне. Наприклад, його боїться подагра (а всі хвороби від гріха, знову ж - за Біблією):

- 3-4 неочищених середніх яблука порізати на дрібні шматочки. Вилучити зернятка. Залити окропом - 1 л. Кип'ятити на слабенькому вогні 15 хвилин. Не проціджувати. Відвар пити теплим по 200 мл 3-4 рази на день. Відварені яблука можна з'їсти.

ШЛАКІВ ПОЗБАВЛЯЄ ЛУШПИННЯ ЦИБУЛІ

Виводять шлаки з організму і таким народним засобом:

- Утрамбувати у склянку (100 мл) лушпиння цибулі. Довести до кипіння 600 мл води і висипати лушпиння цибулі в окріп. Кип'ятити 5 хвилин. Настояти до літеплої температури у герметично закритому посуді. Процідити. Пити по 50 мл чотири рази на день за 20 хвилин до вживання їжі. Курс лікування - 10 днів. Повторити через 10 днів. Максимальний курс лікування - 3-4 місяці.

ЯКІ СОКИ ВЖИВАТИ

При жовтянці п'ють свіжі соки з моркви, огірків, апельсинів, лимонів. Але соки вживати почергово, окремо. Виняток - апельсинові і лимонні соки, з яких можна приготувати «коктейль». Денна норма рідини для дорослого - хоча б 350 мл.

ГРИБОК ЗНИКНЕ

Йодована сіль - перший помічник при грибкових захворюваннях шкіри:

- 1 чайну ложку йодованої солі розчинити у 200 мл теплої води. Використовувати у вигляді компресів. Процедуру приймати кілька разів на день.

ХОЧУ СПОКОЮ...

Збуджені нерви, безсоння:

- 1 столову ложку подрібненого насіння кропу залити окропом - 200 мл. Посуд герметично закрити. Настояти 20 хвилин. Процідити. Випити ввечері перед сном.

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.