Останні новини
28 березня 2024
25 березня 2024

ПОНАД НОРМУ

 

 

Якщо артеріальний тиск перевищує норму, скажімо, сягає 180х110, тоді:

- Подрібнити 4 лаврових листки й додати 1 чайну ложку подрібненого насіння кропу. Залити окропом - 200 мл. Настояти 6-8 годин. Процідити. Протягом дня випити за 3-4 рази.

КОРІННЯ ПИРІЮ

У народній медицині коріння пирію використовують для лікування багатьох недуг, зокрема при запаленні передміхурової залози:

- 3 столові ложки подрібненої сировини (ефективніше діє щойно заготовлене коріння) звечора засипати у термос і залити окропом - 600 мл. Настояти мінімум 8 годин. Вранці процідити. Пити по 200 мл тричі на день за 1 годину до вживання їжі, але не на ніч перед сном. Курс лікування - місяць. Повторити, якщо необхідно, через 10-12 днів.

БУДЕ ДОБРЕ ЩИТОВИДЦІ

Захворювання (збільшення) щитовидної залози:

- 1 кг плодів чорноплідної горобини ретельно перетерти з 1 кг цукру. Вживати по 1 чайній ложці 3-4 рази на день. Після 10 днів лікування зробіть перерву на 2-3 дні.

ОНКОЛОГІЧНІ ВИРАЗКИ

- 100 мл соку коренеплодів хрону змішати зі 100 г г (за вагою) меду. Отриману суміш наносити на уражені місця. Через 45 хвилин змити літеплою водою. Процедуру приймати 3-4 рази на день.

ПОПІЛ ЧАСНИКУ

Виразки шкіри, які довго не гояться (ідеться не про онкологічні!):

- Дрібно нарізати зубці часнику, але не очищати їх від лушпиння. Спалити на відкритому вогні. Попелом посипати виразки. Через 30 хвилин змити теплою водою. Процедуру приймати двічі на день.

ЗАНАДТО ДОВГО ТРИВАЄ...

Для жінок, у яких занадто тривалі місячні:

- 100 г зеленого листя дуба подрібнити і залити білим вином - 0,5 л. (Звісно, використовувати скляний посуд). Настояти 10 днів у темному, але теплому місці. Процідити. Пити по 1 столовій ложці чотири рази на день. Не зловживати!

ДАР ВІД РИБКИ

Захворювання на золотуху лікують риб'ячим жиром:

- Його слід пити по 1 десертній ложці тричі на день. Звісно, такі ліки не всім до вподоби, але допомагають!

ПАРАЛІЗУВАЛО ЯЗИК?..

- 7-8 разів на день по 10-15 хвилин жувати шматочки чорної редьки. Ковтати не обов'язково.

ПЕРЕЖИТИ СТРЕСИ

Від нервових захворювань, стресів допоможе рослинний збір з меліси, м'яти і чебрецю у співвідношенні - 2:2:1 за вагою. Дотримуйтесь цієї норми. Тоді:

- 2 столові ложки подрібненого збору залити окропом - 600 мл. Кип'ятити 5 хвилин на малому вогні. Настояти 1 годину у закритому кришкою і закутаному рушником посуді. (Можна скористатися термосом). Процідити. Пити теплим по 150 мл чотири рази на день. Курс лікування - місяць.

ВИВЕДЕННЯ МОЗОЛІВ

- Змішати 2 столові ложки свіжого соку цибулі і 2 столові ложки меду. Ввечері перед сном суміш нанести на мозолі, зверху накрити компресним папером і забинтувати.

ДІВОЧА ВРОДА

За давніх часів дівчата змащували обличчя свіжим соком ягід калини. Це додавало краси, адже шкіра на обличчі ставала здоровою, рум'яною. Спробуйте і ви:

- Змочіть у соці калини марлю, складену вчетверо, або тонку лляну тканину і ретельно зволожити обличчя. Через 20 хвилин вмитися літеплою водою. Процедуру приймати 3-4 рази на тиждень.

 

 

 

 

 

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.