Останні новини
28 березня 2024
25 березня 2024

ЧИТАЙТЕ! НАСОЛОДЖУЙТЕСЯ!

РЯДКАМИ ДОЛІ: Збірка творів членів Української асоціації письменників Західного регіону/ Упордяник Л. Пуляєва. - Львів: СПОЛОМ, 2018. - 172 с.

У цій збірці подано прозові і поетичні твори найрізноманітнішої тематики - від громадянської, філософської до інтимної лірики, а також оповідання, які припадуть до душі широкому колу читачів. Представлено імена сорока авторів.

Зі щирою повагою до всіх поетів, прозаїків, приємно зустріти серед них й авторку з Червонограда Людмилу Ржегак. Волею долі вона вже два роки проживає у м. Дніпро, але не пориває зв'язків  зі своїми червоноградськими читачами, залишається членом Червоноградського літературно-мистецького об'єднання «Третій горизонт», час від часу друкується у пресі Прибузького краю, зокрема у газеті «ПАНОРАМА», «Вісник», «Новини Прибужжя», літературних альманахах, в Інтернет-виданнях.

У рецензованій колективній збірці надруковано її вірші «Поклич мене, Поезіє», «Любов», «Він з нами», «Любим друзям по перу», «О, як не просто!», «Птах любові», «Молімося щодня».

Людмилу Ржегак я завжди називаю своєю хресною мамою у моїх журналістських і літературних починаннях. Нас різнить у віці понад півстоліття. Однак ми - Друзі! Дай Боже, Людмило Антонівно, щоб Ви ще довго і терпеливо ділилися своїм багатющим літературним досвідом з молодими поколіннями, навчали їх, хвалили і... критикували!

Книгу можна взяти для читання у Червоноградській центральній міській бібліотеці.

Маркіян ЛЕХМАН.

Студент факультету медіакомунікацій та підприємництва Української академії друкарства.

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.